Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Killers


Läs om The Killers

Skivor av The Killers
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Sawdust

Show you how
Sweet Talk
Tranquilize

Relaterade länkar Sawdust

The Killers

Sawdust

Släppt år: 2007

Tranquilize är skivans pärla

Sawdust är en samling av gamla B-sidor och osläppt matrial blandat med några remixar gamla låtar. Första låten på skivan är dock en ny låt, Tranquilize, som de gjort tillsammans med Lou Reed och denna låt är skivans pärla. Lou Reeds röst passar perfekt tillsammans med Brandon Flowers och det är i mitt tycke en av årets absolut bästa låtar. Det måste dessutom kännas bra för Killers som ju så ofta blir hårt sågade av kritiker att få samarbeta med en av rockvärldens levande legender, en form av upprättelse antar jag.

Övriga låtar

Det finns även andra låtar på skivan som är bra dock. Show You How som är en B-sida från Sombody Told Me är en kort skön refränglös låt som har en undebar ylande gitarr i bakgrunden sista halvan av låten. Sweet Talk samt Move Away från filmen Spiderman 3 är också värda att nämnas.

Köpvärd?

Sawdust är absolut köpvärd. Man kanske kan nöja sig med att bara köpa singeln Tranquilize om man redan har allt annat från Killers men om man nu inte har det så finns det definivt några godbitar på denna skiva som man inte vill missa om man är en inbiten Killers-fan.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 2 januari 21:03, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar