Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om R.E.M.

Bästa låtarna på Accelerate

Hollow Man
Man-Sized Wreath
Supernatural Superserious

R.E.M.

Accelerate

Släppt år: 2008
Skivbolag: Warner Bros

Jag har alltid dragit vissa paraleller mellan R.E.M. och Red Hot Chili Peppers, inte musikaliskt men det faktum att de båda oftast producerar mycket bra singellåtar men skivorna håller inte riktigt hela vägen. R.E.M.'s 14:e(!) skiva Accelerate är inget större undantag.

Första singeln från skivan är Supernatural Superserious, och är en mycket bra låt och låtarna Man-Sized Wreath och Hollow Man är mycket troliga singelkandidater. Resten av skivan är absolut inte dålig, kanske till och med något bättre än R.E.M.'s ordinarie utfyllnadslåtar, men de håller inte samma klass som nämnda låtar. Accelerate är hursomhelst ett stort steg framåt igen efter den misslyckade föregångaren Around the Sun.

Skivan är by the way producerad av den irländska producenten Garret "Jacknife" Lee som bland annat producerat några favoritskivor som t ex Snow Patrols Final Straw och Eyes Open, Bloc Partys A Weekend In The City och Editors An End Has A Start. Kanske därav den något högre standarden på utfyllnadslåtarna :-)

Recenserad av: Kano Kluckfors - 20 april 08:47, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar