Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Perishers


Läs om The Perishers

Skivor av The Perishers
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Victorious

8 AM Departure
My Own
Never Bloom Again

Relaterade länkar Victorious

The Perishers

Victorious

Släppt år: 2007
Skivbolag: NONS (North Of No South)

En dag satte jag och lyssnade på den fantastiska Let There Be Morning och funderade på om inte Perishers borde komma med en ny skiva snart. Jag började surfa runt lite och upptäckte till min stora glädje att skivan Victorious skulle släppas dagen efter! Detta var minst sagt ett lustigt sammanträffande och självklart var jag inte sen att köpa skivan dagen efter.

Med Let There Be Morning färsk i huvudet så var självklart förväntningarna på topp. Precis som den förra skivan så började låt efter låt sitta sakta men säkert. En liten skillnad från förra skivan är att det finns ett par låtar som känns lite poppigare, t ex Carefree och skivans titellåt Victorious. Där slutar också skillnaderna. Låtarna, inklusiva de poppigare, känns som en fortsättning på Let There Be Morning. Även om det kan låta lite negativt att säga detta så är det inte menat som det, de som gillar Perishers vet vad jag menar.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan man säga att denna skiva helt enkelt är väldigt The Perishers. The Perishers är inga innovatörer och bjuder inte på några överraskningar men är man så bra på att producera lågmälda poplåtar som The Persishers är så räcker det långt ändå. Gillar man förra skivan gillar man garanterat även denna, dock är Let There Be Morning bättre än denna så om man inte hört The Perishers innan så tycker jag att man ska börja med den.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 5 januari 16:47, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar