Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Kaiser Chiefs

Bästa låtarna på Yours Truly, Angry Mob

Boxing Champ
Heat Dies Down
I Can Do Without You

Kaiser Chiefs

Yours Truly, Angry Mob

Släppt år: 2007
Skivbolag: B-Unique

Förväntningarna var stora från alla håll (inklusive mitt) då Kaiser Chiefs skulle släppa uppföljaren till deras lyckade debutskiva Employment. Singeln Ruby var förvisso bra men lämnade en del att önska och tyvärr blev det samma sak med skivan för min del.

Efter den första genomlyssningen var jag övertygad om att detta skulle vara en av 2007 års bästa skivor, den låt extremt lovande även om inte låtarna satt direkt (vilket oftast är positivt, brukar betyda att man inte tröttnar på den så fort). Efter andra genomlyssningen kändes det likadant och även efter tredje, d v s lovande. Vissa låtar blev bättre men aldrig Oh My God bra (och då menar jag låten). Det enda undantaget är Boxing Champ som är en väldigt vacker men banal poplåt.

Detta är dock ingen dålig skiva, snarare tvärtom. Nästan alla låtar är habila poplåtar och det är snarare min besvikelse över att skivan inte höll måttet på mina förväntningar som gör att jag låter negativ. Dock är Yours Truly, Angry Mob inte alls lika rolig som Employment, den känns lite slät jämfört med föregångaren. När jag om tio år ska lyssna på Kaiser Chiefs igen är det första skivan och inte denna jag kommer lyssna på...

Recenserad av: Kano Kluckfors - 29 januari 06:54, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar