Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Hard-Fi

Bästa låtarna på Once Upon A Time in the West

Little Angel
Suburban Knights
Tonight

Hard-Fi

Once Upon A Time in the West

Släppt år: 2007

Höga förväntningar som inte uppfylldes

För det mesta när en ny grupp kommer med en skiva som blir en uppskattad storsäljare (med indie mått sett) så tvingar skivbolagen fram en andra skiva för att smida medan järnet är varmt. Detta blev inte riktigt fallet med Hard-Fi då de åtminstonde fick två och ett halvt år på sig att skapa en andra skiva. Detta i kombination med att Stars of CCTV är så bra som den är och första singeln Suburbian Knights var mycket mycket bra så hade man självklart skyhöga förväntningar på denna skiva. Tyvärr blev det inte ritkigt som man hade hoppats på...

Fyra låtar står ut

Suburbian Knights är "Stars of CCTV"-bra och det finns även andra låtar som är så bra men tyvärr finns det alltför många spår som inte är samma klass. Tonight, Television och Little Angel är alla mycket bra låtar men utöver dem så känns det ganska slätt. Visst är de andra låtarna ok men de är inte i närheten så bra som Hard-Fi kan göra låtar.

Skivan för ojämn

Självklart är detta en skiva man bör köpa jag saknar jämnheten från första skivan. Jag tycker också att det är det vanliga problemet med ett bands framgång. Första skivan känns skönt lite hafsigt producerat medan Once Upon A Time in the West känns lite för välproducerad vilket gör att soundet blir lite slätare.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 2 januari 21:03, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar