Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Feeling

Bästa låtarna på Twelve Stops and Home

Fill My Little World
Helicopter
Love It When You Call
Sewn

The Feeling

Twelve Stops and Home

Släppt år: 2006
Skivbolag: Island

I min värld dök denna skiva upp under sommaren 2006 utan att jag hade hört en låt av The Feeling innan och jag föll för den direkt. Jag har alltid varit svag för glamrocken på slutet av 70-talet (framför allt The Sweet) och The Feeling blandar underbara simnpla popmelodier och refränger med glamrock och resultatet på denna skiva blev strålande.

Första gången jag lyssnade igenom skivan satt svängiga Love It When You Call klockrent. Låten känns förvisso rätt töntig men på ett väldigt charmigt sätt. Under andra genomlyssningen började riktiga poppärlor som Fill My Little World, Sewn och Helicopter sitta och allt eftersom växte varenda låt på skivan till ett näst intill fulländat popalbum.

Under ett par veckors tid gick denna skiva verkligen varm på min MP3-spelare men tyvärr så måste jag säga att låtarna kändes smått uttjatade lite för fort för att skivan ska få det där riktiga toppbetyget, därför nöjer jag mig med en åtta av tio som slutbetyg. För er som inte har hört denna skiva rekommenderar jag den dock varmt och även om man tröttnar fort så är de första 25 genomlyssningarna en njutning.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 25 februari 20:17, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar