Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Feeling

Bästa låtarna på Join With Us

Turn It Up
We Can Dance

The Feeling

Join With Us

Släppt år: 2008
Skivbolag: Island

The Feelings första skiva Twelve Stops and Home var rejält hyllad av många kritiker och det var även en av mina absoluta favoritskivor 2006. Med över ett och halvt år mellan första och andra skivan borde uppföljaren ha blivit åtminstonde i närheten så bra som första skivan men Join With Us kan tyvärr inte alls mäta sig med Twelve Stops and Home.

Första singeln från skivan är I Thought It Was Over och även om det är en ok låt så skulle den troligtvis inte ens ha platsat på första skivan och andra singeln Without You är en riktigt trist historia. Den enda låt jag hittar på skivan som håller Twelve Stops and Home standard är Turn It Up som är riktigt skön. Avslutande hidden track låten We Can Dance är förvisso en trevlig låt också, resten känns dock mest enformigt och trist.

Join With Us ligger egentligen väldigt nära förra skivan musikaliskt men då verserna i låtarna på förra skivan utmynnade i perfekta singalongmässiga poprefränger känns refrängerna på denna skiva trista och händelselösa. Förhoppningsvis kan The Feeling återkomma om ett par år med en bättre skiva än denna men just nu känns det roligare att återlyssna på Twelve Stops and Home än att lyssna på färska Join With Us...

Recenserad av: Kano Kluckfors - 25 februari 21:07, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar