Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Aqueduct


Läs om Aqueduct

Skivor av Aqueduct
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på I Sold Gold

Frantic (Roman Polanski Version)
Growing Up With GNR
The Suggestion Box

Aqueduct

I Sold Gold

Släppt år: 2005
Skivbolag: Barsuk Records

Eftersom jag upptäckte denna skiva efter Aqueducts tredje skiva Or Give Me Death så var jag redan totalsåld på Aqueduct och hade höga förhoppningar om att Aqueduct skulle vara mer än ett band som kunde göra EN bra skiva. Lyckligtvis så är I Sold Gold även den en fantastiskt bra skiva!

I Sold Gold har inte lika mycket variation av ljud och samplingar som efterföljaren Or Give Me Death har, på denna skiva är det istället pianot som har den mest framträdande rollen (samplingar och ljudvariationerna finns där dock).

Skivan innehåller inga direkt svaga spår. Growing Up With GNR är formodligen skivans enda någorlunda kända låt, jag till och med har hört i någon amerikanske TV-serie man kan tyvärr inte komma ihåg vilkent (Grey's Anatomy?). The Suggestion Box är en annan klar favorit och utmärkta Frantic (Roman Polanski Version) är tillsammans med Growing Up With GNR skivans förmodligen mest lättlyssnade låtar.

Om det inte är tydligt ovan så måste jag säga att I Sold Gold är en skiva som borde finnas med i allas (med någorlunda självaktning) skivsamling!

Recenserad av: Kano Kluckfors - 5 januari 16:45, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar