Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Young Knives


Läs om Young Knives

Skivor av Young Knives
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Superabundance

Terra Firma
Turn Tail
Up All Night

Young Knives

Superabundance

Släppt år: 2008
Skivbolag: Transgressive Records

Jag har missat Young Knives första album Voices Of Animals And Men men efter att ha hört en hel del gott om Superabundance, både från kompisar och andra recensioner var jag tvungen att låna skivan och jag kan inte annat än instämma i hyllningskörerna. Efter att först ha kollat upp dem på Wikipedia och läst att de ska spela "English geek rock" visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men jag vet faktiskt inte riktigt vad de menar med det. Jag skulle vilja säga att Young Knives, åtminstonde på denna skiva spelar en väldigt typiskt brittisk indirock och de gör det bra.

Ett tag lutade det nästan åt att jag skulle ge denna skiva en nia men efter att ha lyssnat lite mer koncentrerat på skivan så nöjer jag mig med en åtta. Första halvan av skivan är mycket mycket bra och om den skulle fortsatt så rakt igenom hade jag gladeligan gett den ett högre betyg men tyvärr tappar den lite i kvalite efter Turn Tail. De avslutande låtarna är dock inte dåliga, bara inte lika bra som första halvan. En solklar köprekommendation på denna dock. Jag kommer garanterat även att lyssna på Young Knives första skiva...

Recenserad av: Kano Kluckfors - 31 mars 18:30, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar