Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Ordinary Boys


Läs om The Ordinary Boys

Skivor av The Ordinary Boys
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på How To Get Everything You Ever Wanted In Ten Easy Steps

The Higher The Highs
Walking the Faultlines (The Ultimate Step)
We've Got The Best Job Ever

The Ordinary Boys

How To Get Everything You Ever Wanted In Ten Easy Steps

Släppt år: 2006
Skivbolag: B-Unique/Polydor

The Ordinary Boys tredje album är ett ganska lekfullt album som känns som en ganska logisk fortsättning på deras utmärkta föregångare Brassbound. Ordinary Boys använder sig av mer elektroniska ljud på vissa låtar och i Nine2Five så har de plockat in ett par tjejer som rappar.

How To Get Everything You Ever Wanted In Ten Easy Steps inleder ok (efter den ganska menlösa inledningen Introducing the Brand) men det är först på andra halvan som det blir riktigt bra. Partiet med de fyra låtarna mellan The Higher The Highs och Walking the Faultlines (The Ultimate Step) är den bästa och här visar Ordinary Boys verkligen att de kan göra lysande indie pop/punk.

Några bra låtar, några få riktigt bra och några få mindre bra gör att denna skiva är en köpvärd skiva men den är bara rolig i X antal genomlyssningar och jag tycker inte riktigt att den når upp till Brassbounds standard.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 14 januari 18:21, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar