Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om No Age


Läs om No Age

Skivor av No Age
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Nouns

Brain Burner
Ripped Knees
Teen Creeps

No Age

Nouns

Släppt år: 2008
Skivbolag: Sub Pop

Nouns tar några genomlyssningar innan den sitter men det är en sådan platta man förstår från början att bara man ger den lite tid kommer den växa till något stort. Soundet är orent, rått och fyllt av energi. De ljudliga och skramliga gitarrerna fyller hela ljudbilden så väl att sången blir knappt hörbar men det är helt underbart för oss som har saknat denna typ av amerikansk indierock som hade sin absoluta storhetsperiod under början/mitten av 90-talet. No Age gör det som allra bäst på Teen Creeps men även de två avslutande Ripped Knees och Brain Burner är två favoriter.

Liknelserna med Sonic Youth är inte svåra att förstå och jag tycker även att de gamla britterna Bivouac och amerikanska Superchunk är värda en jämföras med. Nouns är en ytterst köpbar skiva för oss som gillar denna typ av indierock, helt klart en av årets bästa och intressanta skivor.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 6 augusti 20:52, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar