Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Motion City Soundtrack


Läs om Motion City Soundtrack

Skivor av Motion City Soundtrack
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Even If It Kills Me

Can't Finish What You Started
Even If It Kills Me
This Is For Real

Motion City Soundtrack

Even If It Kills Me

Släppt år: 2005
Skivbolag: Epitaph Records

Är man ute efter lättlyssnad snabb poppunk har man verkligen hittat rätt skiva i Even If It Kills Me. Skivan innehåller en bunt melodistarka låtar med ytterst trevliga refränger.

This Is for Real är plattans riktiga lilla pärla. Detta är en poplåt som är uppbyggd helt enligt instruktionsboken för en indiepoplåt. Först en skön trevande vers, sedan en spänningsbyggande brygga för att sedan avslutas med en perfekt refräng. I slutet av låten innan sista delen dras självklart tempot ner till noll för att sedan byggas upp instrument för instrument och sedan explodera i refrängen en sista gång.

Skivan avslutas även mycket bra med sköna Even If It Kills Me och även om resten av låtarna är bra och lättillgängliga låtar ledsnar man lite för snabbt tyvärr. Gillar man gladpop tycker jag ändå att man ska överväga att köpa denna skiva, bara man är medveten om att denna typ av musik inte håller i allför många genomlyssningar. Den gör en dock på bra humör ett par veckor. Dessutom innehåller den This Is For Real!

Recenserad av: Kano Kluckfors - 1 februari 05:53, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar