Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Millencolin


Läs om Millencolin

Skivor av Millencolin
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Machine 15

Danger For Stranger
Detox
Machine 15

Millencolin

Machine 15

Släppt år: 2008
Skivbolag: Burning Heart Records

Efter min första genomlyssning av Machine 15 trodde jag att jag hittat en av årets bästa plattor. Några låtar satt direkt och resten kändes mycket lovande, plattan kändes verkligen komplett. Tyvärr så blommade inte riktigt de lovande låtarna ut lika mycket som jag hade hoppats på och istället kändes det mest som om låtarna flöt ihop utan att sticka ut riktigt. Istället för att få den riktigt medryckande känslan man får av riktigt bra punklåtar blir många av låtarna lite för poppiga när jag förväntar mig lite mer "punknerv".

Det finns några låtar som sticker ut på Machine 15 enligt mig. Den första är titellåten Machine 15 som är skivans klart bästa låt, skatepunk när den är som absolut bäst. Övriga låtar som är riktigt bra är egentligen lite för poppiga för vad jag förväntat mig av denna skiva men fortfarande riktigt bra. Den första är singeln Detox, övriga är väldigt Green Day-aktiga Turnkey Paradise och Danger For Stranger. Resten av låtarna är alla schyssta poplåtar som inte direkt sticker ut. Helhetsintrycket av skivan är positivt men hade gärna kunnat vara lite punkigare...

Recenserad av: Kano Kluckfors - 27 april 17:47, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar