Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Mates of State


Läs om Mates of State

Skivor av Mates of State
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Re-Arrange Us

Get Better
Lullaby Haze
The Re-Arrenger

Mates of State

Re-Arrange Us

Släppt år: 2008
Skivbolag: Barsuk Records

Jag skulle vilja jämföra Mates of State med våra svenska Caesars. För det första är orgeln ett väldigt centralt instrument i musiken och dessutom har de (o)vanan att göra skivor som innehåller en handfull mycket bra poplåtar och resten är mer eller mindre utfyllnad. Caesars har i år släppt Strawberry Weed som var något blekare än tidigare skivor och det är samma sak med Mates of States Re-Arrange Us.

I normala fall så är Mates of States riktigt bra låtar så pass bra att de täcker upp de sämre låtarna och i slutändan ändå bildar en riktigt bra skiva. Jag hade självklart förväntat mig något liknande på Re-Arrange Us. Tyvärr är de låtarna som vanligtvis ska vara så fantastiskt bra att de täcker upp de sämre inte tillräckligt bra och därför kan jag inte ge mer än ett medelbetyg. Get Better, The Re-Arrenger, Jigsaw, Great Dane och Lullaby Haze är låtarna ni bör lyssna på i första hand om ni köper denna skiva.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 25 maj 21:26, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar