Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Little Man Tate

Bästa låtarna på About What You Know

Court Report
Sexy In Latin
This Must Be Love

Little Man Tate

About What You Know

Släppt år: 2007
Skivbolag: V2

Denna skiva var rekommenderad till mig av en mycket pålitlig engelsk kompis och han hade rätt som vanligt. Little Man Tate spelar en punkaktig indierock som alltid har tilltalat mig och det tog inte länge innan denna skiva var den mest spelade i min MP3 spelare.

Låtarna på About What You Know kännns alla egentligen relativt simpla med klämkäcka refränger men allt detta är i positiv mening. Varenda låt känns som en potentiella singlar och efter några genomlyssningar kan man texterna i refrängen på varje låt. Skivor som denna karaktär brukar man ofta tröttna på ganska fort men jag har fortfarande inte gjort det nästan ett år efter skivan släpptes.

Texterna Little Man Tate skriver är ärligt talat något pubertala och detta skulle man kunna ta som något väldigt negativt om man skulle känna för att såga bandet. Eftersom jag gillar Little Man Tate så pass mycket så väljer jag hellre att kategorisera texterna som smått charmiga dock...

Sammanfattningsvis så är detta en skiva som starkt rekommenderas förutsatt att man gillar den brittiska indiepop/punk stilen.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 6 januari 14:26, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar