Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Kooks


Läs om The Kooks

Skivor av The Kooks
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Konk

Always Where I Need To Be
Down To The Market
Love It All
Mr. Maker

The Kooks

Konk

Släppt år: 2008
Skivbolag: Virgin Records

Denna uppföljare till succedebuten Inside In/Inside Out blev mycket tidigt tillgänglig på internet för illegal nedladdning och kritiken från de som laddade ner skivan i förtid var relativt blandad. Många "anklagade" The Kooks för att har sålt sig och blivit alldeles för kommersiella på denna andra skiva. Jag kan till viss del förstå kritiken, det är väldigt många låtar som har en ganska kommersiell touch. Dock tycker jag inte att skillnaden mellan första skivan och denna andra är så stor egentligen, The Kooks sound är ju väldigt lättillgängligt och lyssnarvänligt.

Många är det som tycker skivan är bra också och jag sållar mig faktiskt hellre till denna skara. Jag gillade första skivan var bra men tyckte den var lite ojämn, Konk är defintivt jämnare men möjligtvis är topparna lite lägre. Nästan alla låtar är trevligt sköna poplåtar och även om skivan troligtvis inte har så lång livstid blir det en klar köprekommendation. Jag tror att de flesta som gillade debutskivan inte blir besvikna på Konk.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 18 april 06:51, 2008
Kommentarer
regina (2010-01-10 16:57)
12/10 lugnt 12 av 10 i betyg...
Erik R (2008-04-19 07:01)
Detta är en grymt bra skiva som förtjänar 10/10 i betyg. Snudd på tjänstefel där Kano.
Lägg till kommentar