Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Kate Nash

Bästa låtarna på Made Of Bricks

Foundations
Mariella
Pumpkin Soup
Shit Song

Relaterade länkar Made Of Bricks

Kate Nash

Made Of Bricks

Släppt år: 2007
Skivbolag: Fiction

20-åriga Kate Nash slog igenom med singeln Foundations som spelades flitigt både i radio och i musik-TV-kanalerna. Självklart gillade jag Foundations men det tog det mig ändå ett tag innan jag tog mig tid att upptäcka Kate.

Skivans första låt Play är en väldigt Madonna-aktig kort introlåt som inte är mycket att hurra för men sedan tar skivan fart med singlarna Foundations och Mouthwash. Låtarna är efter dessa ojämna men när Kate lyckas med en låt blir den riktigt bra. Musiken innehåller mycket piano och går ofta i ganska lågt tempo och kryddas hela tiden med smarta textrader. Förutom nämnda singlar så kan jag rekommendera att lyssna på låtarna Mariella, Shit Song, Pumpkin Song och Skeleton Song som alla är bra låtar.

Kate Nash har gjort en mycket bra debutskiva och även om den inte håller 100% rakt igenom är det tillräckligt många mycket bra låtar för att denna skiva ska köpas. Med tanke på hur ung och lovande Kate Nash fortfrande är är jag övertygad om att hon kommer att producera ett flertal bra låtar även i framtiden.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 27 januari 09:04, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar