Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Johnossi


Läs om Johnossi

Skivor av Johnossi
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på All They Ever Wanted

All They Ever Wanted
Bobby
Party With My Pain

Johnossi

All They Ever Wanted

Släppt år: 2008
Skivbolag: V2

Efter första genomlyssningen av All They Ever Wanted var jag föga imponerad men eftersom jag hade bestämt mig för att recensera denna skiva så kände jag mig tvungen att ge den minimum fem genomlyssningar, och skivan växte faktiskt ganska bra efterhand. Har tidigare tyckt att Johnossi har låtit lite av en hårdare variant av Mando Diao, på All They Ever Wanted har soundet dock blivit lite hårdare och likheterna med Mando Diao är mindre. På All They Ever Wanted blandar och skiftar Johnossi mellan indierock, punk och hårdrock ganska vilt men gör det med goda resultat. Skivan är ganska jämn men topparna på skivan är singeln Party With My Pain, Train Song och All They Ever Wanted.

För att spä på hårdrockslikheterna lite så måste jag bara notera att den lugnare mittendelen av Send More Money påminner väldigt mycket om någon gammal Whitesnake ballad. Tyvärr kommer jag inte exakt vilken det är men minns den tydligt från min hårdrocksperiod på 80-talet. Måste även poängtera att likheterna med Whitesnake slutar där...

Recenserad av: Kano Kluckfors - 25 april 06:17, 2008
Kommentarer
viktor (2008-06-29 15:53)
Mycket bra album :)
Lägg till kommentar