Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Hot Chip


Läs om Hot Chip

Skivor av Hot Chip
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Made In The Dark

Made In The Dark
Out At The Pictures
Ready For The Floor - Skivans bästa låt
We’re Looking For A Lot Of Lov

Hot Chip

Made In The Dark

Släppt år: 2008
Skivbolag: EMI

Hot Chip var rejält hyllade 2006 för sin andra skiva The Warning och detta med all rätt då det var en riktigt lyckad skiva. Efterföljaren har därför självklart varit efterlängtad och förhoppningarna på ett upprepande stora.

Vad man kan säga om Made In The Dark är att den är väldigt lik the The Warning, möjligtvis att man kan säga att det är en logisk fortsättning på den förra skivan. Skivan inleds på ett mycket bra sätt med Out At the Pictures är en väldigt bra låt när den väl kommer igång. Senaste singeln Ready For the Floor är dock skivans bästa spår men även de stämningsfulla We’re Looking For A Lot Of Lov samt Made in the Dark (som skulle varit en briljant Anthony and the Johnsons låt) är mycket bra låtar. I övrigt har jag svårt att fastna för låtarna även om de inte alls är dåliga.

Jag tycker inte att Mad In The Dark är lika stark som The Warning, jag saknar de riktigt rysarbra låtarna som fanns på förra, t ex Over And Over och No Fit State. Dock är skivan bra och även om jag "bara" ger den en sexa så är den närmare än sjua än en femma och gillade man förra skivan är man garanterat inte missnöjd med inköpet av denna.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 5 februari 19:43, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar