Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Gnarls Barkley


Läs om Gnarls Barkley

Skivor av Gnarls Barkley
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på The Odd Couple

Charity Case
Going On
Run (I'm A Natural Disaster)
Surprise
Whatever

Gnarls Barkley

The Odd Couple

Släppt år: 2008
Skivbolag: Atlantic

Jag kan erkänna att jag bara lyssnade lite halvhjärtat på Gnarls Barkleys förra skiva St. Elsewhere. Jag tyckte förvisso att den lät bra när jag lät den skvala lite i bakgrunden på jobbet (vilket oftast är stteg ett när jag börjar lyssna igenom en skiva) men jag orkade aldrig riktigt ta den på allvar för en seriösare genomlyssning. Så snart jag har lyssnat mig trött på The Odd Couple så kommer jag troligtvis att ge den en andra chans dock för The Odd Couple är fantastikt bra!

Jag har tidigare i ett blogginlägg hyllat låten Surprise som kanske 2008 års bästa låt så här långt och jag skulle nog även vilja ge The Odd Couple "utmärkelsen" årets skiva så här långt. Det ska sägas att skivan inte är 100% bra rakt igenom då vissa spår känns svaga men de bästa låtarna på denna skiva är fantastiskt bra och nya favoritlåtar dyker upp för varje genomlyssning. För tillfället är Whatever och Blind Mary mina favoriter. Jag måste bara uppmana er att inte missa denna skiva!

Singelvalet Gnarls Barkley har gjort från The Odd Couple kan jag inte rikigt förstå dock. Run (I'm A Natural Disaster) är förvisso en fantastikt låt men Who's Gonna Save My Soul är långt ifrån någon av de bättre låtarna på skivan (dock ej dålig). Hur de inte kan släppa Surprise som singel är ett mysterium.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 31 mars 18:17, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar