Weezers Red Album klart lovande

Har haft ett lite kortare musikavbrott på grund av fotbolls EM men nu när matchandet börjar lugna ner sig kan man börja lyssna på några intressanta nya skivor igen.

Weezers nya skiva Red Album låter väldigt lovande efter ett par genomlyssningar, lite som det gamla goda Weezer från 90-talet faktiskt. Första låten Troublemaker är det nästan Pinkerton-klass på. Kommer inte recensera denna skiva då Freddy har tingat recensionen på denna, hade vädligt gärna gjort det annars.

Har även införskaffat Markus Krunegård debutskiva Markusevangeliet efter rekommendation från en kompis. Har bara lyssnat igenom den lite skvalande i bakgrunden ett par gånger, musikmässigt väldigt mycket Olle Ljungström och den kan nog växa till sig.

Tredje skivan jag köpt är British Sea Power skiva Do You Like Rock Music som släpptes i början av året. Ett band jag har missat tidigare men en annan kompis rekommenderade den och de recensioner jag läst om den är väldigt positiva. Har inte börjat lyssna på denna skiva än dock...