Mina senaste genomlyssnade skivor i väntan på fler recensioner...

Har varit riktigt dålig på att både blogga och recensera den sista tiden men detta betyder inte att jag inte har lyssnat på mycket musik. I väntan på att/om jag ska recensera en massa skivor tänkte jag bara kommentera några av den senaste tidens nya skivor jag lyssnat på.

Keane - Perfect Symmetry, har sett att den fått ganska dålig kritik här och där men jag tycker det är en bra skiva trots allt. Kanske inte fullt lika bra som Under The Iron Sea dock. Andra låten Lovers Are Losing är bäst.

Hello Saferide - More Modern Short Stories From Hello Saferide, Annika Norlin är duktig på att leverara sköna poplåtar och gör så även här. Knappast någon spektakulär musik men skön pop. Andra och tredje låten 2008 och Overall är bäst.

Kaiser Chiefs - Off With Their Heads, har inte lyssnat in mig klart på Kaisers tredje skiva men så långt jag har kommit så tycker jag att det är en bättre skiva än Yours Truly Angry Mob, nästan i klass med Employment.

Of Montreal - Skeletal Lamping, samma här, inte riktigt inlyssnad men den låten som satt snabbast är For Our Elegant Caste. Som vanligt med Of Montreal förväntar jag mig att en fyra-fem låtar kommer vara kanon och resten sisådär.

Snow Patrol - A Hundred Million Suns, nästan onödigt att nämna denna då jag inte börjat lyssna på skivan förren idag på grund av tidsbrist. Detta är en av de mest efterlängtade skivorna i år för mig då deras två senaste är grymma skivor men spontant måste jag säga att denna skiva inte känns lika stark. Jag hoppas att det vänder efter några fler genomlyssningar dock...