Tips på fem fantastiskt bra låtar

Har blivit dåligt med både recensioner och blogginlägg på sistonde, både beroende på vädret och lite annat som har hänt. Men i brist på recensioner just nu så tänkte jag tipsa om några mycket sköna låtar som bör läggas till på varje persons MP3-spelare occh spellista.

  • Arcade Catastrophe med ZibraZibra - "Sonic Synthesis + Guitar Shredding + Scandinavian and American Mentalities + Soaring Vocals + Hott Beats + Jumpsuits + Circuit Bending + Classical Cello + Whimsical Lyricism + Bodybuilding = ZIBRAZIBRA" är deras egna beskrivning på MySpace. Bandet är amerikanskt men gitarristen Vanilla är tydligen från Sverige. Hursomhelst en underbart skön "discoindie" låt med kryddat med arkadspelsljud. Väl värd att lyssna på här på MySpace.
  • Teen Creeps med No Age - har precis inhandlat denna hyllade skiva så jag har inte riktigt lysnat in mig på den än. Låten Teen Creeps är dock en helt fantastisk Sonic Youth/Bivouac doftande låt.
  • I Like You So Much Better When You're Naked med Ida Maria - norskan har gjort flera sköna låtar, denna senaste singel är dock troligtvis hennes bästa.
  • Can't Go Back med Primal Scream - Bobby Gillespie och hans Primal Scream hade sin absoluta höjdpunkt med ett av musikhistoriens bästa album Screamadelica. De har inte varit så bra varken före eller efter men de kan fortfarande klämma ur sig en del sköna låtar, senaste singeln Can't Go Back är en riktig höjdare.
  • All You Really Have To Do med White Denim - jag är inte lika imponerad av skivan som många kritiker är men detta är en klockren låt.