Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Caesars


Läs om Caesars

Skivor av Caesars
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Strawberry Weed

Boo Boo Goo Goo
Crystal
Fools Parade
Stuck With You

Caesars

Strawberry Weed

Släppt år: 2008
Skivbolag: Dolores Recordings

Strawberry Weed är en dubbelskiva med hela 24 låtar. Att det är så många låtar är på grund av att Caesars sin vana trogen gör väldigt korta direkta låtar, ofta runt tre minuter långa.

Min första känsla när jag hörde att skivan skulle innehålla hela 24 låtar var att de aldrig skulle klara av att fixa så många bra låtar. Jag gillar helt klart Caesars men ingen av deras tidigare skivor har hållit hela vägen enligt mig. Varje skiva innehåller till hälften riktigt riktigt bra korta sköna låtar och till hälften klart svagare spår. Strawberry Weed är inget större undantag men jag tycker tyvärr inte de starkare spåren är lika starka som till exemple Jerk It Out och Over 'fore It Started från Love for the Streets eller My Heart Is Breaking Down och Soulchaser från Paper Tigers. Skivan innehåller dock en hel bunt sköna låtar och gör troligtvis inte de Caesars trogna fansen alltför besvikna.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 17 mars 19:04, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar