Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om The Bravery


Läs om The Bravery

Skivor av The Bravery
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på The Sun and the Moon

Believe
Split Me Wide Open
Tragedy Bound

The Bravery

The Sun and the Moon

Släppt år: 2007

Bra men uttröttande skiva

Uppföljaren till The Braverys första självbetitlade skiva går under samma toner som den första. Det känns dock som om de har mognat lite på denna skiva och denna är mycket jämnare. Det är möjligtvis inte lika mycket orgel på denna skiva och den är snäppet bättre producerad. Skivan känns lite svag från början men efter tio genomlyssningarna har skivan växt till en riktigt habil skiva. Problemet är att när väl skivan sitter så börjar man smått tröttna på den.

Den klart bästa låten på skivan är lugna Tragedy Bound. Det finns dock flera andra bra låter, t ex förstalåten (om man bortser från introt) Believe, Angelina och Split Me Wide Open. Problemet är som sagt att man tröttnar på dem efter ett tag...

Gillar man Braverys första skiva så lär man gilla även denna. Den är stråt vassare och även om den inte håller för hur många genomlyssningar som helst så är den köpvärd.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 1 januari 23:53, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar