Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Blonde Redhead


Läs om Blonde Redhead

Skivor av Blonde Redhead
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på 23

23
Spring And By Summer Fall
Top Ranking

Blonde Redhead

23

Släppt år: 2007
Skivbolag: 4AD

Någon som minns det engelska bandet Lush och deras "hit" For Love som var med på varenda samlingsskiva med indiemusik på 90-talet? Denna låt var det första som poppade upp i mitt huvud när jag satte på 23 och fick höra den första skivbetitlade låten. Det är inte bara den första låten som är "For Love"-aktig utan hela skivan andas detta sound, detta gäller dock framför allt de låtar som Kazu Makino sjunger på.

I låten Spring And By Summer Fall sjunger istället Amedeo Pace och det är väl egentligen enda låten då tempot går upp lite och detta är också en av skivans bästa låtar. Det finns dock en hel del andra godbitar på denna skiva. Kazu Makino drömska sång/röst passar perfekt med Blonde Redheads drömska sound och låtar som nämnda 23, singeln Silently samt Top Ranking är alla mycket bra poplåtar. Skivan är inget mästerverk men skivan innehåller få dåliga spår och toppat med en handfull riktigt bra låtar så får denna skiva en klar sjua av tio i betyg.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 11 februari 07:32, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar