Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Babyshambles


Läs om Babyshambles

Skivor av Babyshambles
Skivor i fet stil är recenserade skivor. Skivor i kursiv stil är ej recenserade än. Vill du själv recensera en orecenserad skiva, klicka på länken.

Bästa låtarna på Shotter's Nation

Carry On Up The Morning
Delivery - Skivans första singel
Unstookie Titled

Babyshambles

Shotter's Nation

Släppt år: 2007
Skivbolag: Parlophone

Babyshambles andra skiva Shotter's Nation har förvisso fått blandad kritik bland proffstyckarna men i många fall har skivan varit rejält hyllad. Förutom bra kritik så vet jag att jag läste i Expressens Mats Olssons krönika att han tyckte att skivan var briljant och kunde inte sluta lyssna på den eller något liknande.

Jag tyckte första skivan Down in Albion var helt ok, den hade en del riktigt sköna låtar men innehöll minst lika mycket skräp. Denna skiva är kanske något jämnare men det är knappast att man får rysningar när man lyssnar på skivan. Första singeln Delivery är en bra låt men andra singeln You Talk tycker jag inte håller singelklass och det är frågan om det är fler låtar på skivan som gör det. Utan att var dåliga låtar så blir de heller inte riktigt bra.

Denna skiva håller inte alls samma klass som Pete Dohertys förra band The Libertines skivor gjorde och utan Pete Dohertys kändisskap tror jag ärligt talat att Babyshambles skulle ha svårt att hävda sig på den engelska musikscenen.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 16 januari 19:50, 2008
Kommentarer
Joaquim (2008-08-11 00:34)
Det här var ju en insiktsfull kommentar....tss.Pete jämförs redan talangmässigt med storheter som Morrisey. Ser du inte något av hur briljant han är så undrar jag vad du gör skrivandes recensioner.
Lägg till kommentar