Vill ni skriva? Recensioner, bloggar eller hyllningstexter...

Klicka här för att kontakta oss.

Mer om Air Traffic

Bästa låtarna på Fractured Life

Charlotte
Just Abuse Me
Time Goes By

Air Traffic

Fractured Life

Släppt år: 2007
Skivbolag: EMI

Air Traffic var inget band jag hade hört talas om men fick höra Shooting Star på en samlingsskiva. Även om jag tyckte att låten var mycket bra var det först när jag hörde ypperliga Just Abuse Me av en slump som jag bestämde mig för att köpa skivan.

Piano och indiepop/rock är en alldeles utmärkt kombination om man använder det rätt. Många av de bästa låtarna någonsin har ofta piano som en central del av låten (Neil Youngs magiska After the Gold Rush är den låten som först dyker upp i huvudet men det finns massor fler). Därför är det väldigt lätt att gilla denna skiva då piano är en väldigt central del av låtarna på Fractured Life.

Fractured Life består blandat av snabba väldigt medryckande poplåtar och lugna pianobaserade ballader och Air Traffic mixar detta på ett utmärkt sätt. Favoriten efter ett stort antal genomlyssningar är mycket snabba Charlotte men det är svårt att inte gilla de lugna vackra mellanlåtarna Empty Space och Time Goes By också.

Det skivan saknar är de där riktiga rysarlåtarna (därav lägre betyg än kanske texten indikerar) men nästan alla låtar är riktigt bra låtar och ett köp rekommenderas varmt.

Recenserad av: Kano Kluckfors - 24 januari 18:04, 2008
Kommentarer
Inga kommentarer för denna recension. Lägg till kommentar